Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

True Workspace Zuid-Nederland B.V.

Wie zijn wij?

Wij zijn True Workspace Zuid!

Tijden veranderen, mensen veranderen en dit dwingt ondernemers, bedrijven en organisaties om ook te veranderen.

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen Limburgse ondernemers, bedrijven en organisaties, die samen met ons hun digitale reis willen gaan maken. Dit doen we met ruim 30 gepassioneerde medewerkers vanuit de Limburgse vestiging, gevestigd naast het vliegveld Maastricht Aachen Airport.

True heeft daarnaast nog een vestiging in Amsterdam en is onderdeel van Broad Horizon, de strategische ICT partner die gelooft in de komst van een datagedreven tijdperk.

Lees verder op: www.true.nl/workspacezuid/
Lees verder op: www.broadhorizon.nl

Wat bieden wij?

True biedt haar Trueligans (True medewerkers) naast een mooi salaris o.a. een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden, health initiatieven, goede verzekeringen en mooie hardware om mee te computeren.

Binnen True onderscheiden wij ons door niet altijd te kiezen voor de gebaande paden. Zo kennen wij geen vast salarishuis of gekaderde loopbaanpaden maar geloven wij in flexibiliteit en de extra mile. Voor slim werk en talent wordt altijd een mooie beloning of functie gevonden.

Bij True geloven we heilig in de uitspraak "van moeten werken, naar willen zijn". Wanneer mensen zich goed, gerespecteerd en betrokken voelen, zal het beste in de Trueligan naar boven komen. Dit draagt bij aan de visie en missie die wij als True hebben, namelijk onze klanten naar tevredenheid op de juiste manier begeleiden in de digitale tijd van vandaag en morgen.

Naast hard werken is ontspanning net zo belangrijk! Daarom doet True vaak mee aan sportevenementen, organiseren we leuke feestjes en wordt er regelmatig onder het genot van een borrel met elkaar gebarbecued.

Lees verder op: www.werkenbijtrue.nl

Foto's en video's

0-50 Werknemers