Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Eriks

Wie zijn wij?

ERIKS is een internationale industriële dienstverlener die een hoogwaardig en breed assortiment van werktuigbouwkundige componenten en daarop aansluitende technische en logistieke diensten aanbiedt.

ERIKS bestaat uit meer dan zestig maatschappijen met vestigingen in 26 landen. De geografische zwaartepunten van de activiteiten liggen in West-Europa en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft ERIKS vestigingen in het Midden Oosten en Zuidoost-Azië.

 

Wat bieden wij?

Werken bij ERIKS betekent werken in een innovatieve omgeving waarbij je uitdagingen aangaat en deelt, innovatieve oplossingen bedenkt en dynamisch en doordacht handelt. Dit alles in een team en als individu.

ERIKS Top Employer 2015
ERIKS is ook in 2015 gecertificeerd Top Employer Nederland. Dit betekent dat het Top Employers Institute, gespecialiseerd in HR onderzoek, erkent dat ERIKS een goede werkgever is met onder andere uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor de uiteindelijke certificering heeft ERIKS het “International HR best practices onderzoek” doorlopen. In dit intensieve onderzoek wordt getoetst op de kwaliteit van het HR beleid en de uitvoering van actuele strategische HR onderwerpen, arbeidsvoorwaarden en cultuur. Ter waarborging van de validiteit worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen. Bij het onderzoek wordt gewerkt met relatieve scores ten opzichte van andere leidende organisaties in Nederland. Om gecertificeerd te blijven moet het HR beleid dus continue blijven ontwikkelen.

100-200 Werknemers