Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Dynalean

Wie zijn wij?

Al sinds 1995 bedenken, ontwerpen en ontwikkelen wij geïntegreerde oplossingen waarmee u uw bestaande supply chain effectiever kunt vormgeven en regisseren. Op locatie, gehost of in de cloud. 

Wij gebruiken al onze kennis, ervaring, ideeën en energie om complexe processen te vertalen naar effectieve dienstverlening voor onze klanten. Elke dag en voor de meest uiteenlopende organisaties. Wij gaan hier ver in. Op een duurzame manier. Zo stellen wij organisaties in staat om kostenefficiënt klanten goed te bedienen, te houden en nieuwe klanten te werven.

Wat bieden wij?

We zijn onderdeel van de Dynagroup. Met ruim 900 medewerkers verspreid over 3 vestigingen horen wij al een paar jaar tot de top 500 snelstgroeiende bedrijven in Europa. Ook zijn we door Deloitte uitgeroepen tot ‘Best Managed Companies’.Voor Dynalean zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij proactief, klantgericht en heb jij ideeën waarmee wij onze klanten maximaal kunnen helpen? Kijk dan naar onze beschikbare vacatures. Of maak kennis met ervaringen van misschien wel je nieuwe collega’s!

100-200 Werknemers