Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Fancom

Wie zijn wij?

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de veehouderij. Ons doel is om voor onze klanten de optimale condities te creëren, zowel in de stal als voor de bedrijfsvoering. Dat doen we door onze systemen voor klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement zodanig op elkaar af te stemmen dat ze elkaar versterken en u er als ondernemer optimaal profijt van heeft. 

Wat bieden wij?

Wij streven continue naar een goede balans tussen het maatschappelijke, sociale en economische belang van de diverse stakeholders. 
Een goede balans zie je ook terug in onze werkomgeving. Deze is informeel maar professioneel met korte communicatielijnen en biedt volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. De kernwaarden klantgedrevenheid en resultaatgerichtheid zijn hierbij onmisbaar. De ruim 100 medewerkers vervullen een breed scala aan technische, commerciële en administratieve functies. Een op de vijf mensen houdt zich bezig met research en development van nieuwe systemen. Green People Recruitment 
Fancom is voortdurend op zoek naar ambitieuze, commercieel ingestelde personen met frisse ideeën om onze vernieuwende visie op de veehouderijsector verder te ontwikkelen, kansen te creëren en gezamenlijk te benutten.

0-50 Werknemers