Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Wonen Limburg

Wie zijn wij?

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Wij zijn een woningcorporatie die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt.
Wonen Limburg beheert 25.000 woningen en maatschappelijk vastgoed in Limburg en heeft ruim 275 medewerkers. Ons hoofdkantoor staat in Roermond, daarnaast vindt u door heel Limburg buurtwinkels waar u eenvoudig terecht kunt. Zodat wij gemakkelijk tegemoet kunnen komen aan uw wensen rondom huisvesting.

Missie:
Als organisatie nemen we een duidelijke en onderscheidende positie in. Dat kan alleen door vanuit onze kernwaarden te handelen, consequent en geloofwaardig. Om ons doel te bereiken hebben we strategische thema's.
Wonen Limburg verandert en blijft in ontwikkeling. De buitenomgeving vraagt dit van ons. Wij spelen op wensen en behoeften in de maatschappij in; we werken 'van buiten naar binnen'. Samen met onze huurders, belanghebbenden en heel veel andere betrokkenen werken we aan betere buurten. Alleen door samenwerking bereiken we een prettige woonplek en leefbare omgeving voor iedereen. Wonen Limburg staat voor haar opgaves in vastgoed, maar vooral ook in niet-vastgoed.

Wat bieden wij?

Wie bij Wonen Limburg werkt, werkt bij een woningcorporatie in ontwikkeling. Dat vraagt wat van medewerkers, maar biedt óók wat. Aan de door ons ingezette richting kun je als medewerker namelijk nadrukkelijk zelf invulling geven. Want Wonen Limburg, dat zijn wij. En jij?

Foto's en video's

100-200 Werknemers