Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Waterschapsbedrijf Limburg

Wie zijn wij?

Water, we halen er samen alles uit!

Schoon water is niet vanzelfsprekend! Iedereen gebruikt dagelijks zo'n 130 liter water. Om te drinken, te douchen, het toilet door te spoelen, voor de afwas en de wasmachine. Ook bedrijven gebruiken en vervuilen water. Al dat water verdwijnt vervolgens in het riool. Waterschapsbedrijf Limburg transporteert het water naar de rioolzuiveringsinstallaties en zuivert afvalwater. Na zuivering geven we het als schoon water terug aan beken en rivieren. Het restproduct –zuiveringsslib- wordt gedroogd en hergebruikt als brandstof. Zo krijgen gezuiverd afvalwater én zuiveringsslib weer een nieuwe bestemming en wordt de natuurlijke kringloop gesloten. Met de meest innovatieve en duurzame technieken halen we alles uit water. Dat doen we samen met 165 collega’s actief op uiteenlopende vakgebieden: van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, civiele techniek en milieukunde tot en met human resource management. Want de waarde zit in mensen. Het eindresultaat: Winst voor mens en milieu!
Wat bieden wij?

Waterschapsbedrijf Limburg draagt innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel. Het streven naar verbetering en vernieuwing van de bedrijfsprocessen om de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken is onze passie. Om die doelstellingen waar te maken zijn we constant op zoek naar de beste mensen die samen met ons alles uit water halen.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe collega's en studenten die op zoek zijn naar een inspirerende stage of afstudeerplaats. Waterschapsbedrijf Limburg is een kweekvijver voor jong talent. Voor stagiaires en afstudeerders zijn er volop mogelijkheden: een plezierige werkomgeving, goede begeleiding en leren in de praktijk. Daar staat wel iets tegenover: eigen  initiatief, eigen verantwoordelijkheid nemen en het beste uit jezelf halen!

Foto's en video's

200-500 Werknemers