Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Thomas regout

Wie zijn wij?

Bij Thomas Regout International worden, met veel passie en vakmanschap, hoogwaardige lineaire bewegingssystemen voor een wereldwijde markt geproduceerd. Je kunt onze producten tegenkomen in onder andere geldautomaten, personenauto’s, vrachtauto’s en leslokalen.

Ons bedrijf is opgericht in de 19e eeuw, maar heeft absoluut niet stilgestaan. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Ons succes hebben wij te danken aan de meer dan 200 medewerkers die iedere dag hun beste beentje voor zetten. Flexibiliteit en gedrevenheid kenmerkt ons personeel.

We zijn erg bedreven in het klantspecifiek maken van onze producten en onderscheiden ons door een snelle responstijd naar de markt en hoogwaardige kwaliteit. Bij Thomas Regout International dragen we service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het bedenken en produceren van creatieve oplossingen voor de klant geeft ons veel energie en heeft al vaak geleid tot mooie innovatieve projecten.

Wat bieden wij?

Onze circa 220 medewerkers hebben allemaal één ding gemeen, men zet zich namelijk volledig in voor de toekomst van Thomas Regout! Ons bedrijf kenmerkt zich door een fijne werksfeer, collegialiteit en goede arbeidsvoorwaarden. We zitten momenteel in een intern
verandertraject, waarbij de gehele organisatie slimmer en efficiënter leert werken. Mensen maken namelijk het verschil! Door iedereen mee te laten denken, zelf beslissingen te laten nemen, verantwoordelijkheid te geven en een goede samenwerking te stimuleren zijn we zeer ver op het gebied van sociale innovatie.
De ontwikkeling en persoonlijke groei van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Er worden allerlei leertrajecten en opleidingen aangeboden ten behoeve van de medewerkers. Verder bieden we ook continu centrale trainingen aan zoals coachend leidinggeven, effectief communiceren, flexibel en resultaatgericht werken. Thomas Regout is op zoek naar mensen die net als ons met plezier naar hun werk komen, gemotiveerd zijn en initiatief tonen.

Foto's en video's

100-200 Werknemers