Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Thielco

Wie zijn wij?

Thielco Steel Solutions Group heeft een naam hoog te houden. Zowel nationaal als internationaal zijn wij al meer dan 60 jaar toonaangevend in de oppervlaktebehandeling en roosterproductie.

Met haar hoofdvestiging in Reuver is Thielco Steel Solutions Group uitgegroeid tot een trots familiebedrijf. Zeven afdelingen zorgen voor productie op maat, toegespitst op uw wensen.

Alles bevindt zich hier onder één dak, één aanspreekpunt voor al uw vragen. Lage logistieke kosten en een platte organisatiestructuur zorgen voor een concurrerend prijsniveau. Wij streven daarbij de hoogste kwaliteitsstandaard na.

Thielco Steel Solutions Group is ISO 9001 gecertificeerd en voor de automotive industrie beschikken wij over de TS 16949. Het ondersteunende logistieke automatiseringssysteem ERP van SAP geldt als extra garantie voor een stabiel verloop van uw orderproces.
U ziet, Thielco Steel Solutions Group staat voor innovatie en klantgerichtheid.

Wat bieden wij?

Mensen vormen de spil van Thielco! Ons succes is grotendeels te danken aan de inzet, motivatie en het enthousiasme van onze medewerkers. Om ervoor te zorgen dat iedereen snel op een optimale wijze kan functioneren, word je on the job opgeleid en ingewerkt.

Werken bij Thielco betekent in teamverband prestaties realiseren, waarbij het nemen van verantwoordelijkheid met dito vrijheid niet vreemd in de oren klinkt! Medewerkers die op zoek zijn naar een brede uitdaging in een rotsvast bedrijf, waarin doorzettingsvermogen en motivatie centraal staan, kunnen bij Thielco bouwen aan hun toekomst!

Kortom, je krijgt bij Thielco een reële kans (binnen je eigen mogelijkheden) om jezelf te ontwikkelen!

Foto's en video's

0-50 Werknemers