Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Scheers Group

Wie zijn wij?

Sinds de oprichting van ons familiebedrijf in 1978 is Scheers Groep in snel tempo gegroeid. Inmiddels hebben wij 47 medewerkers, verspreid over onze drie vestigingen in Roermond, Maasbracht en Heerlen/Hoensbroek. Samen bieden zij u een compleet pakket aan juridische, fiscale, financiële en administratieve diensten.

Hoewel we de afgelopen jaren als accountants in Limburg zijn gegroeid, voelen we ons voor niemand ‚te groot’. Echte, persoonlijke betrokkenheid, daar draait het voor ons om in ons contact met cliënten. Bij Scheers Groep krijgt u de kennis en ervaring van een grote organisatie, maar wel met de pro-actieve houding van een mede-ondernemer. Èn de dynamiek van een jonge en vernieuwende onderneming, maar met de vaste waarden van een stabiel familiebedrijf.

Wat bieden wij?

Het waarmaken van ambities zit de meeste ondernemers in het bloed. Toch kan geen enkele ondernemer dat alleen. De adviseurs en accountants van Scheers Groep bieden professionele ondersteuning op de momenten dat dat nodig is. Wij staan als adviseurs en accountants midden tussen onze cliënten, maar vooral erachter. Zij typeren ons dan ook als persoonlijk, informeel en no-nonsense.

Maar wat zijn jouw ambities? En hoe zou jij jezelf omschrijven?
Sluit het aan bij de eerste indruk die je van ons krijgt op deze website? Dan is een loopbaan binnen onze organisatie zeker een overweging waard.

Foto's en video's

0-50 Werknemers