Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Seikisui Alveo

Wie zijn wij?

Sekisui Alveo ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige polyolefine schuimen, hoofdzakelijk in Europa en Zuid-Amerika. Productontwikkeling is dankzij onze omvangrijke capaciteiten op het gebied van materiaalbeproeving en -toepassing één van onze erkend sterke punten. Innovatie is voor onze onderneming van centrale betekenis. Onze commitment aan ultieme kwaliteit en onze focus op de klant hebben ons tot Europees marktleider in het segment polyolefine schuimen gemaakt.

Sekisui Alveo werd opgericht in 1971 en maakt sinds 1973 volledig deel uit van Sekisui Chemical Co. Ltd. (Japan). Met productievestigingen in Australië, China, Europa, Japan, Zuid-Korea, Thailand en de USA profiteert Sekisui Alveo rechtstreeks van de wereldwijde competentie van de Sekisui-groep. Deze voordelen geven wij linea recta door aan onze klanten.

Wat bieden wij?

Als wereldwijd opererende organisatie beschikt Sekisui Alveo over een breed aanbod van interessante vacatures en carrièremogelijkheden in tal van vakrichtingen in een groot aantal landen. Wij kennen en waarderen de waarde van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers en medewerksters. Daarom stimuleren wij in onze bedrijven eigen initiatief, teamwork en doorontwikkeling in het eigen vakgebied. Plezier in het dagelijks werk, een respectvolle omgang met collega's, verantwoordelijkheidsbesef en wederzijds vertrouwen zijn waarden die wij doelbewust koesteren. Uitzonderlijke prestaties worden waargenomen en naar behoren beloond.

Foto's en video's

100-200 Werknemers