Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Rabobank Maastricht

Wie zijn wij?

De Rabobank is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We leveren diensten op het gebied van retailbanking, wholesalebanking, private banking, leasing en vastgoed. Als coöperatieve bank stellen we het belang van onze klanten voorop in haar dienstverlening. Wereldwijd hebben we ongeveer 8,8 miljoen klanten. De Rabobank Groep bestaat uit Coöperatieve Rabobank U.A. (Rabobank) en de geconsolideerde dochterondernemingen in Nederland en daarbuiten. De Rabobank wil een substantiële bijdrage leveren aan het welzijn en de welvaart in Nederland en aan het duurzaam voeden van de wereld.

Met bijna 2 miljoen leden zijn we een van de grootste coöperaties van Nederland. Onze leden zijn meer dan gewone klanten. Want onze leden kunnen ook meepraten en meebeslissen over de koers van de bank. Onze zelfstandige lokale Rabobanken vormen het dichtste bankennetwerk van Nederland. Ze bedienen miljoenen Nederlandse particuliere en zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële diensten. We zijn marktleider in vele segmenten.

Wat bieden wij?

Bij de Rabobank willen we graag weten WIE je bent en niet WAT je bent. Dus als we jou deze vraag stellen wie je bent, vragen we meer dan een goed CV en een gezonde portie ambitie. Dan zijn we benieuwd of jij onze opvattingen deelt, over bijvoorbeeld werken met een eigen verantwoordelijkheid. Dan willen we weten of jij vol met ideeën zit. En of jij het in je hebt om, samen met ons, aan de toekomst te bouwen. Die van jou en die van ons. Maar bovenal: de toekomst van onze klanten.

100-200 Werknemers