Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

PDM

Wie zijn wij?

Over PDM kunnen we kort zijn

We zijn een expertisebureau. We optimaliseren productieomgevingen en ontwikkelen technologie voor complexe machinebouw. We kiezen voor focus. We maken keuzes. En wat we doen, willen we altijd beter doen.


Wat bieden wij?

Diversiteit en ruimte voor ontwikkeling
Bij ons werken bijna 200 project- en changemanagers, consultants, designers, maintenance en electromechanical engineers. Mannen en vrouwen, van junior tot senior. We werken continu aan de meest uitdagende projecten, bij verschillende klanten, op verschillende locaties en met verschillende teams. Die diversiteit zorgt dat je volop kansen krijgt om je breed te ontwikkelen, en je professionele kennis en vaardigheden – en dus ook je marktwaarde – te vergroten.

Een familiebedrijf
PDM is een familiebedrijf: zelfstandig en onafhankelijk. Al bijna 50 jaar. Familiebedrijven beschikken over andere eigenschappen dan de meeste andere bedrijven. We zijn sterker gericht op continuïteit. Wendbaar en innovatief. We willen dat talent zich optimaal ontwikkelt. Medewerkers waarderen dat goede werkgeverschap. Bij ons kun je excelleren op je vakgebied, in welke fase van je carrière je ook zit. Van young potential (op Bachelor- of Masterniveau) tot en met ervaren professional: we are hiring!

Foto's en video's

100-200 Werknemers