Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Kijk op de agenda voor meer info.

Neptunus

Wie zijn wij?

Neptunus is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met bijna 80 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar daarnaast ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semi-permanente toepassingen. Eigenlijk overal waar ruimte nodig is.

Neptunus was de eerste ter wereld die een tent met twee en zelfs drie verdiepingen ontwikkelde en bouwde. Ook haar demontabele gebouwen, de ‘Evolution’ en ‘Flexolution’, behoren tot de meest innovatieve constructies in de huidige markt. Met deze producten heeft Neptunus een nieuwe markt geopend en demontabel bouwen als flexibel en duurzaam alternatief op vastgoed geïntroduceerd. Roerendgoed: dé nieuwe manier van bouwen.

Wat bieden wij?

Neptunus is een echt familiebedrijf. Geleid door de derde generatie van de familie Eilers streeft Neptunus elke dag weer naar het beste resultaat. De hoogwaardige producten en een uitstekende service, hebben ervoor gezorgd dat Neptunus zich heeft ontwikkeld als dé specialist in tijdelijke accommodaties. Dit succes is onder andere te danken aan haar medewerkers. De medewerkers van Neptunus kenmerken zich door het bezitten van een flinke dosis ambitie, werklust, no nonsens mentaliteit, servicegerichtheid en professionaliteit. We streven ernaar om een gezond werkklimaat te creëren waarin motivatie, professionaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan. Dit alles in een informele sfeer, gekenmerkt door korte lijnen en snel schakelen. Neptunus biedt een uitdagende werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij Neptunus betekent besmet raken met het Neptunus virus. Overal waar je kijkt zie je in één keer de structuren van Neptunus opduiken. Of het nu de tenten bij een sportevenement betreft of een demontabele sporthal of supermarkt. De grootsheid van Neptunus gaat pas echt leven als je er werkzaam bent.

Foto's en video's

100-200 Werknemers