Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Obvion

Wie zijn wij?

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen uit te laten komen. Ook als die in eerste instantie onmogelijk lijken, zoeken we naar oplossingen. Zodat jij lekker kunt blijven wonen én leven. Want dát is onze drive; daarvoor maken wij ons sterk. Dat doen we niet alleen, maar samen met specialisten. Als je bij ons een hypotheek afsluit, dan loopt dat daarom ook altijd via geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Samen staan we tenslotte sterker. Obvion is 100% dochter van Rabobank en opereert vanuit Heerlen met ruim 630 medewerkers.

Wat bieden wij?

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen en die zorgen dat jij lekker woont. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen te laten uitkomen. Voor onze klanten willen we daarom de beste woonplek. En voor jou de beste werkplek. Dat is waar we naar streven. Om onze ambitie waar te maken zetten we bij Obvion de klant voorop. Wat we ook doen, de klant vormt ons vertrekpunt. We kijken verder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

De ambitie bij Obvion is hoog. We vinden het belangrijk om een werkomgeving te bieden die jou inspireert om anders te denken en te doen. Jij bent de ondernemer die gemakkelijk met klanten en partners samenwerkt. Geregeld hebben wij stagiaires over de vloer. Dat geeft weer even een frisse wind.

Foto's en video's

100-200 Werknemers