Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Medtronic

Wie zijn wij?

Onze brede expertise op klinisch, therapeutisch en economisch gebied zetten we in om antwoorden te vinden voor de complexe uitdagingen binnen de hedendaagse zorg die ook rechtstreeks patiënten treft. Voorbeelden zijn de toenemende kosten, de vergrijzing van de bevolking en de toename van chronische ziekten.

Maar niemand kan dit alleen. Daarom werken we samen met nieuwe partners, op nieuwe manieren, om krachtige oplossingen te ontwikkelen die tot betere patiëntresultaten leiden –
Further, Together.

Medtronic is opgericht in 1949 als reparatiebedrijf voor medische apparatuur, maar is nu een van ‘s werelds grootste bedrijven op het gebied van de medische technologie, diensten en oplossingen, met meer dan 88.000 werknemers wereldwijd die zich inzetten om artsen en ziekenhuizen te helpen om patiënten in meer dan 160 landen een betere zorg te bieden.

Wat bieden wij?

Stel je eens voor wat het betekent om met een chronische ziekte te moeten leven. Zou het niet mooi zijn als jij daar wat aan kon veranderen? Bij Medtronic kun je dat. Wij ontwikkelen technologieën waarmee chronische aandoeningen op een nieuwe manier worden behandeld, zodat mensen een beter en langer leven kunnen leiden. Door vooral niet aan de zijlijn toe te blijven kijken, zijn we een wereldwijd toonaangevend bedrijf geworden. We geven onze bedrijfstak actief vorm en passen bestaande technologieën aan voor nieuwe toepassingen, zodat artsen krijgen wat ze nodig hebben om hun patiënten verder te kunnen helpen. Voor het verwezenlijken van onze visie zijn leiderschap en moed nodig. Als jij op zoek bent naar een uitdagende, stimulerende en bevredigende carrière, overweeg dan de overstap naar ons bedrijf. Werk met ons mee aan het verleggen van medisch-technologische grenzen. Waar je hart ook ligt, bij ons vind je dankbaar werk en nieuwe uitdagingen. Door de diversiteit van onze therapieën, divisies, klanten, partners en geografische spreiding krijg je mogelijkheden om constant te groeien en je capaciteiten uit te bouwen.

Foto's en video's

100-200 Werknemers