Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Koenen&Co

Wie zijn wij?

Koenen en Co is dé vooruitstrevende totaaladviseur voor zakelijk Zuid-Nederland. Samen met de klant bekijken onze adviseurs alle kanten van zijn organisatie om zo te komen tot een succesvolle oplossing.
De dienstverlening van Koenen en Co beperkt zich niet alleen tot accountancy en belastingadvies. De dienstverlening kenmerkt zich door een veelheid aan specialismen en een totaalaanbod aan bedrijfsadviesdiensten voor de ondernemer van nu. Koenen en Co onderscheidt zich in de markt met een fullservice aanpak. 

Wat bieden wij?

Je hebt ambities. Je wilt jezelf op eigen wijze ontplooien. Vooruit, zelfs nummer 1 worden. Maar niet zonder zelf ontcijferd te raken. Want je presteert het beste bij een onderneming waar jij je thuis voelt. In Koenen en Co zul je veel van jezelf terugzien. Ook wij hebben ons op geheel eigen wijze ont wikkeld. Professioneel én persoonlijk. In een regio waarin we ons thuis voelen. Kortom, Koenen en Co is een succesvolle organisatie die veel van je vraagt. Maar daar ook veel voor teruggeeft . Iets waar je elke dag op kan rekenen.

Bij Koenen en Co ben je van harte welkom om stage te lopen of af te studeren in Accountancy, Belastingadvies en Bedrijfsadvies. We bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend is.

100-200 Werknemers