Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Holbox

Wie zijn wij?

 Holbox is nog een echt familiebedrijf dat door directeur – eigenaar Jan Hol in 1976 is opgericht en dat nog steeds in handen is van de familie Hol. Begin 2000 vestigde het bedrijf zich in Echt, een ideale uitvalsbasis. België en Duitsland zijn vlakbij. Mede dankzij die uitvalsbasis heeft Holbox in veertig jaar tijd kunnen uitgroeien tot een volwaardige partner voor gerenommeerde bedrijven. Het bedrijf heeft naast de productielocatie in Echt ook een productlocatie in Gliwice (PL). Daarnaast heeft Holbox verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk en Nederland.

Holbox verzorgt het complete traject voor al het point of sale materiaal, van de eerste schets tot en met de productie, het verpakken en transport van het eindproduct. Door het succes is dit uitgegroeid tot drie afzonderlijke takken: displaypackaging en P.O.S. pakket, waarbij het ontwerpen en drukken van de displays de core business is. 


Wat bieden wij?

Qua carriere en stage mogelijkheden biedt Holbox diverse uitdagende opdrachten en functies, van design en technische ontwerpen tot de productie en het logistieke proces.Holbox biedt carriere mogelijkheden voor studenten van het vmbo tot en met HBO. Kortom een toonaangevende, inspirerende en innoverende werkgever in Limburg!

100-200 Werknemers