Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Hertel

Wie zijn wij?

Hertel is een toonaangevende industriële services company. Zo'n 10.000 professionals ondersteunen wereldwijd de behoeften van klanten met een gecoördineerde scala aan op maat gemaakt oplossingen rondom Access Solutions, Isolatie, Corrosiebescherming en specialistische diensten zoals Asbestverwijdering en Thermografie.
  
Onze uitgangspunten zijn uiteraard veiligheid, gezondheid, kwaliteit en het milieu. Vanwege de internationale aanwezigheid van klanten van Hertel is onze onderneming georganiseerd in en om de locaties van klanten. We volgen onze klanten, maar in de meeste gevallen zijn we al ter plaatse. Hertel voert projecten uit in Europa, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Australië.
 

Wat bieden wij?

Bezit je ruime werkervaring en bouw je aan je carrière of denk je dat je klaar bent om te werken in de olie- en gas, proces-, energie- en offshore-industrie? Dan ben je bij Hertel aan het juiste adres. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers aan interessante projecten om ondersteuning te bieden aan de gehele levenscyclus van de bedrijfsinstallaties. Dat maakt werken divers, maar ook inspirerend. Wij zoeken collega’s die eigen initiateven ontplooien voor de organisatie maar ook richting geven aan hun eigen carrière. Ben je op zoek naar een bedrijf waar je de ruimte en mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en waar de mensen centraal staan? Bij Hertel doen wij dit door speciaal ontwikkelde opleidingen en trainingen te bieden en door persoonlijke coaching op alle niveaus.

0-50 Werknemers