Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Kijk op de agenda voor meer info.

ProfCore

Wie zijn wij?

ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procesindustrie. Dé specialist in de uitvoering van industriële productie- en logistieke processen in diverse branches: van chemie tot food, van agro tot maakindustrie. We zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst.

We zijn werkzaam bij circa 90 opdrachtgevers in Limburg, Brabant en de Duitse grensregio NordRhein-Westfalen.

Onze opdrachtgevers ontzorgen wij door het bieden van innovatieve en flexibele oplossingen of het nu gaat om de inzet van flexibele vakmensen of om het organiseren van het hele proces. Hierdoor kan ieder bedrijf zich richten op datgene waar ze echt goed in is: haar core business.

ProfCore heeft 650 gedreven en goed opgeleide medewerkers in dienst die wij zekerheid en continuïteit in ontwikkeling bieden.

Onze opdrachtgevers ontzorgen en top werkgeverschap, dát is onze kracht.Wat bieden wij?

ProfCore biedt jou een fijne werkplek bij de gaafste projecten in jouw regio. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels opleidingen tot Operator A, B en C. Ook kun je bij ons je heftruck- en reachtruckcertificaat behalen. Naast een marktconform salaris bieden we leuke extra’s zoals 28,5 verlofdagen op basis van 40 uur, een collectiviteitskorting op verzekeringen, deelname aan ons vitaliteitsprogramma Pro-Fit, sporten met korting via ODS én we hebben een actieve personeelsvereniging.  Met talloze doorgroeimogelijkheden en een contract op zak, ga jij de uitdaging aan om de beste versie van jezelf te worden.

Interesse gewekt? Kijk voor onze vacatures op www.profcorewerkt.nl

Foto's en video's

100-200 Werknemers