Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Risicobesef Beveiligings Groep

Wie zijn wij?

Elk jaar weer zorgt criminaliteit voor veel schade. Risicobesef Beveiligings Groep helpt u met fysieke manbeveiliging om dit in de kiem te smoren. Onze beveiligers zijn scherp, oplettend en stralen overwicht uit. Periodieke controles van buiten- en binnenzijde van uw object, overzicht houden in een wachtpost, signaleren van afwijkende zaken: wij staan voor u klaar.

Risicobesef Beveiligings Groep bezit de kennis en ervaring om bedrijven, scholen, ziekenhuizen, winkels, instellingen, overheidsgebouwen, horeca en evenementen te beschermen tegen elke mogelijk dreiging. Wij zijn breed inzetbaar en weten dat elke situatie om een andere aanpak vraagt: elk object of evenement is immers uniek.

Hospitality

Beveiliging en gastvrijheid: volgens veel mensen staat het ene lijnrecht tegenover het andere: volgens ons niet.

Gastvrijheid is de beste beveiliging. Door te vragen hoe het met iemand gaat, of je iemand van dienst kan zijn, stel je je oprecht open voor de persoon en ben je in staat om van daaruit te signaleren of er iets aan de hand is. Rondkijken en bewust worden van de omgeving werkt vele malen beter dan blind te vertrouwen op techniek. Wanneer u vanuit deze gedachte naar beveiliging en gastvrijheid kijkt, dan komt u tot de conclusie: Security en Hospitality zijn geen tegenpolen, maar liggen juist in elkaars verlengde.

Wat bieden wij?

Wij bieden onze beveiligers een bedrijf waarbij je daadwerkelijk onderdeel bent van het proces. Je bent geen nummer maar juist een belangrijke schakel. Korte communicatielijnen en goede opeleidingsmogelijkheden. We werken enkel met de beste mensen uit de branche. Loyaliteit en integriteit staan bij ons op nummer één. We denken altijd vooruit en net dat stapje verder om ons te onderscheiden. Dat verwachten wij ook van ons personeel....

Foto's en video's

0-50 Werknemers