Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

GDO B.V.

Wie zijn wij?

 

GDO Precision Technology is een snelgroeiende specialist in het maken van gereedschappen, machines en vision-inspectiesystemen. Momenteel heeft GDO 3 vestigingen: een in Nederland (Eygelshoven), en twee in Duitsland (Hügelsheim en München) plus een saleskantoor in de VS (Minneapolis).

GDO BV (Eygelshoven) werd opgericht in 1956. Na een management buy-out in 2003 werd GDO een particuliere organisatie die complete oplossingen aanbiedt voor de automobiel- en medische industrie, met het beleid one-stop-shopping voor automatiseringsoplossingen in combinatie met inspectiesystemen. Momenteel heeft GDO in totaal ongeveer 100 medewerkers verdeeld over de vier afdelingen Machines, Vision Systems, Tooling, en testen en Diagnostics.

In de loop der jaren is GDO BV uitgegroeid tot een ervaren partner van talrijke internationale fabrikanten in de automobiel-, Life science-, voedings-, verpakkings- en energie industrie.  Dankzij de unieke combinatie van creatieve engineering, in-house productie en inspectie expertise heeft GDO BV een essentiële bijdrage aan de successen van de klant geleverd.

Wat bieden wij?

Vrijheid in creativiteit, diversiteit en flexibiliteit. We werken in een internationale omgeving, voor merken als Porsche, Formule 1, Heineken enz.  De machines worden van a-z in eigen huis gebouwd. Mechanical engineering, electrical, PLC, vision, montage, een gereedschapmakerij; we hebben alles in huis. Het is geweldig om te zien wat wij met zijn allen kunnen bereiken door samen te werken. Wat begint met een opdracht op papier en eindigt met een prachtig eindproduct bij de klant. Daar gaat als techneut je hart toch sneller van kloppen?

Foto's en video's

50-100 Werknemers