Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Call-IT International B.V.

Wie zijn wij?

Call-IT is reeds sinds 1986 gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve klantcontact diensten, zowel inbound als outbound, vanuit onze eigen contact center vestigingen. Wij zijn actief vanuit drie locaties in de Benelux: Weert (NL), Eindhoven (NL), Antwerpen (B) en Oostende (B), die allen onderling verbonden zijn, waardoor één grote virtuele dienstverlener is ontstaan. Onze locaties worden bemenst door ongeveer 720 goed gekwalificeerde medewerkers, welke zorgvuldig zijn geselecteerd voor de specifieke werkzaamheden.

Call-IT is gespecialiseerd in het bieden van customer care, marketing, sales oplossingen, waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van de specialismen van onze medewerkers en de laatste inzichten/ trends op dit terrein verkregen uit ervaringen met andere klanten. Onze processen zijn gebaseerd op ECCS.

Eén van de specialiteiten welke van toepassing is op al onze dienstverlening is communicatieve vaardigheden met betrekking tot customer care dienstverlening waarop ook onze eigen, in huis, dienstverlening is gebaseerd.

Onze integrale aanpak wordt door onze opdrachtgevers als waardevolle factor beschouwd. Call-IT is gespecialiseerd in ‘kennisintensieve’ dienstverlening, waarin de menselijke factor cruciaal is. Door de communicatieve vaardigheden en inhoudelijke kennis van onze medewerkers, verkregen door (klant)specifieke trainingen, staan wij garant voor resultaten en kwalitatief hoogwaardig klantcontact.

Onze medewerkers worden optimaal ondersteund en hebben de beschikking over een state-of-the-art technische infrastructuur, bijvoorbeeld op het gebied van real-time monitoring, (self-help) kennismanagement, permanente quality control, meten klanttevredenheid, real-time reporting en performance dashboards

Sinds 2017 maakt Call-IT, als werkmaatschappij, deel uit van Koramic2Engage (www.koramic2engage.com).

Wat bieden wij?

Het klinkt wellicht iets wat cliché maar tevreden medewerkers zijn voor ons het aller belangrijkst. Alles begint met het uiten van waardering naar je medewerkers.

Call-IT staat bekend om de gezonde relaties tussen medewerkers en collega’s. Het sterke gevoel van gezamenlijke verantwoordelijkheid leeft sterk op elke afdeling.

Het optimaal coachen en begeleiden bied medewerkers in voldoende mate de ruimte om zich te ontwikkelen. Call-IT kent zowel on-the-job als off-the-job met coaching en opleidingsmogelijkheden. Ook de frequente infosessies geeft medewerkers inzicht in het reilen en zeilen binnen het bedrijf, waarbij onze medewerkers nauw betrokken zijn om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Afhankelijk van de afdeling waar men werkzaam is biedt Call-IT mogelijkheden zoals flexibele werkindeling, thuiswerken en afwisseling in werkinhoud waarbij er rekening gehouden wordt met de work-life balans van medewerkers.

Uit het onlangs nog gehouden Great Place To Work onderzoek blijkt dat onze medewerkers trots zijn om aan familie en vrienden te vertellen dat zij voor Call-IT werken. Daarom is het belangrijk dat de werkgever bekend staat als “goed werkgever” waar medewerkers het naar hun zin hebben met als ultieme doel dat alle (ex)medewerkers ambassadeurs van de organisatie zijn.

100-200 Werknemers