Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

ORGfit

Wie zijn wij?

Werken bij ORGfit is elke dag anders. Organisaties zijn namelijk continu in beweging en wij ondersteunen deze organisaties bij alle veranderuitdagingen die ze aangaan op het gebied van strategie, procesmanagement, projectmanagement en informatiemanagement en bieden uitkomst bij coaching vraagstukken en interim opdrachten. Dat betekent dat de omgeving waarin je werkt, maar ook de inhoud van de opdrachten, nooit hetzelfde is. Dat maakt ons werk uitdagend en leuk!

Binnen de uitdagingen die we oppakken gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing voor onze klanten. Dat is niet de snelste of de goedkoopste oplossing, maar de oplossing die past bij de organisatie én de uitdaging die op dat moment op tafel ligt. Hoe we dat doen? Door met een team van professionals te werken die allemaal hun eigen expertises hebben die elkaar continu opzoeken om te komen tot een optimaal resultaat. Want net als bij onze klanten zit ook onze kracht in onze mensen.

Zo gaan we samen op zoek naar verdieping en stuwen we onszelf – maar vooral onze klanten – vooruit. Of het nu gaat om het herijken van de processen en middelen, het komen tot bruikbare en relevante stuurinformatie of het uitzetten van concrete acties op basis van die stuurinformatie, wij gaan de uitdaging graag aan.

Dat is wat we doen én waar we goed in zijn: samen organisaties en mensen ontwikkelen op een manier die bij ze past.

Wat bieden wij?

De uitdagingen die wij aangaan met onze klanten zijn nooit hetzelfde. Ook zit er in de opdrachten die we doen vaak een overlap tussen de verschillende vakgebieden. Daarom zijn we op zoek naar mensen die verder durven te kijken dan hun eigen kennisgebied, die verbanden weten te leggen en verbinden. Kortom: heb jij een achtergrond in informatiemanagement, controlling, data science of change management , maar treed je vooral ook graag uit je comfort zone? Heb je een afgeronde HBO of academische opleiding, ben je analytisch sterk en weet je mensen te enthousiasmeren en te inspireren? Ben je daarnaast ook nog ambitieus en heb je, net als wij, de drive om mensen, organisaties, maar vooral ook jezelf constant te blijven ontwikkelen? Dan willen we graag kennis met je maken! Wij bieden jou een dynamische werkomgeving waarbij je met veel verschillende klanten (zowel profit als non-profit organisaties) aan de slag gaat om de gewenste vooruitgang te boeken. Je spart daarbij met collega’s om te komen tot de oplossing die de klant het beste past. Wij bieden je uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheid tot ontwikkeling in de vorm van een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden waarbij je zelf je doelen bepaalt en je eigen koers uitstippelt.

0-50 Werknemers