Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Cadac Group

Wie zijn wij?

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is de digitalisering in volle gang. De manier van ontwerpen, maken en gebruiken verandert radicaal. Enabling digital, dat is de slogan en drijfveer van Cadac. Met onze ervaren en scherpe consultants, onnavolgbare ontwikkelaars en krachtige software-oplossingen, helpen wij onze klanten de digitale transformatie te omarmen en stellen we ze in staat en nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat zij klaar zijn voor de toekomst. Wat die ook brengt.

Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn we gegroeid tot een grote internationale speler met vier vestigingen in Nederland en diverse internationale vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Australiƫ. Wij onderhouden strategische partnerschappen met technologische koplopers. Zo zijn we benoemd tot Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner. Momenteel hebben we ruim 250 mensen in dienst en zijn we vastberaden meer en meer te groeien.

Wil je meer weten over Cadac? Kijk eens op onze website

Wat bieden wij?

Enable yourself

Wanneer je werkt bij Cadac Group, staat 'Enable yourself' centraal. Bij Cadac bepaal je zelf hoe ver je komt. Wij bieden jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen in jouw interessegebied. Als werknemer bij Cadac leer je van ervaren professionals en werk je aan gave projecten voor gerenommeerde klanten.

State-of-the-art workplace

Als digitale koploper blijft onze werkplek uiteraard ook niet achter. Vooral het Cadac Lab steekt er bovenuit. Het Cadac Lab is een machinepark met onder andere een 3D-printer, 3D-scanner, een robotarm en een 5-assige CNC-machine.

Gezond bedrijf

Niet alleen staan we financieel sterk, maar daarnaast zorgen we ook goed voor onze mensen. In 2018 werkten maar liefst 37,4% van onze medewerkers al meer dan 10 jaar voor Cadac. Als werknemer bij Cadac geniet je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Op Cadac kan je bouwen, dat biedt zekerheid.

Open bedrijfscultuur

Je komt te werken in een jonge en dynamische organisatie waar korte lijnen en een platte organisatie kenmerkend zijn. Bovendien hebben we een actieve personeelsvereniging die zorgt voor leuke activiteiten zoals een BBQ, een kroegentocht of een kerstfeest!

Iets voor jou? Bekijk onze vacatures onze website

Foto's en video's

200-500 Werknemers