Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

MijnMarketing.com

Wie zijn wij?

Bij MijnMarketing.com houden we van marketing met resultaat. Wij willen de on- en offline marketing van ZZP’ers, MKB’ers, Corporate bedrijven en overheden succesvoller maken door het inzetten van een synergetische 360º marketing aanpak op zowel strategisch, tactisch en/of operationeel vlak. Specialisten met ambitie onder één dak die samen als team het marketingresultaat willen overtreffen. Eén partner en één team voor alle marketingservices die een organisatie nodig heeft. Allemaal vanuit onze drie kernwaarden #ambitie, #passie en #resultaat. Dat maakt MijnMarketing.com het enige full-service marketingbureau onder de rivieren.

Wat bieden wij?

Bij MijnMarketing.com streven wij naar onderlinge duurzame relaties en naar enthousiaste medewerkers die zich verbonden voelen met elkaar én de organisatie. Door een betrokken werkgever te zijn met een open organisatiecultuur waaraan vertrouwen ten grondslag ligt, streven we een cultuur na waarin mensen zichzelf kunnen zijn, zich durven uit te spreken en zich veilig en gewaardeerd voelen.

Naast secundaire arbeidsvoorwaarden zoals MM Deals, collectiviteitskorting, gratis sporten, pensioensregeling etc., bieden we onze medewerkers een Benefit Budget, waarmee ze zelf kunnen bepalen hoe ze dit het liefst willen inzetten. Meer salaris, een 13e maand of wellicht wel een onbeperkt aantal vakantiedagen? Of misschien wel sparen voor een wereldreis, niks is gek genoeg! Deze vrijheid is ook terug te zien in onze optionele thuiswerkdagen, flexibele start- en eindtijden maar ook de jaarlijks gegarandeerde loonstijging.

Ook scholing is een belangrijk onderdeel bij MijnMarketing.com. Daarom maken we het mogelijk om onbeperkt te leren, door middel van scholing programma’s en de MM Academy. Iedere deelnemer aan de MM Academy krijgt een persoonlijke leerlijn met begeleiding vanuit een externe coach. Tijdens de jaarlijkse POP-gesprekken (Persoonlijke Ontwikkeling & Prestatie), maakt iedere medewerker zijn eigen plan aan de hand van zijn/haar eigen ambitie. MijnMarketing.com is een groeibedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Zo bestaat onze directie bijvoorbeeld uit enkel vrouwen die carrière gemaakt hebben binnen het bedrijf. Maar ook als de ambities buiten MijnMarketing.com liggen, kijken we mee hoe we kunnen helpen om deze dromen te verwezenlijken.

Het stimuleren van saamhorigheid en betrokkenheid betreft een groot thema binnen het vitaliteitsbeleid van MijnMarketing.com.Vitaliteit verschijnt vaak op de agenda in het kader van het terugdringen van ziekteverzuim en het realiseren van duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit is echter veel breder dan dat en dient zelfs een veel hoger doel. Het gaat over geluk, over weerbaarheid, over ertoe doen, het maximale uit je leven halen, over balans en over gezondheid, fysiek én mentaal.

Het vitaliteitsbeleid van MijnMarketing.com is gebaseerd op het vitaliteitsmodel met drie belangrijke pijlers: Vitaal leven, Vitaal werken en Vitaal samenzijn.

Onder het vitaliteitsbeleid van MijnMarketing.com vallen allerlei vitaliteitsprogramma’s, van kleine tot grote activiteiten. Eén van onze medewerkers is in zijn vrije tijd triatleet en actief bezig met sport en voeding. In het kader van zijn persoonlijke ambities is hij een opleiding tot voedingscoach gaan volgen. Wij hebben zijn opleiding gefaciliteerd en nu geeft hij voedingsadvies aan alle collega’s binnen MijnMarketing.com. Dat gaat dus verder dan het simpelweg inhuren van een externe coach. Het gaat om iemand in z’n kracht zetten.

Afgelopen jaar mocht MijnMarketing.com als eerste Limburgse onderneming het Vignet Vitaal Bedrijf in ontvangst nemen. Een initiatief van het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf door VNO-NCW en MKB-Nederland.

We hebben een informele werksfeer en kennen geen eindtijd, vooral niet tijdens de wekelijkse 'vrijdag middag borrel’ of onze memorabele teamuitjes. Van een legendarische skireis in Ischgl tot de grachten onveilig maken in Amsterdam met Koningsdag. En van weekenden in het Limburgse landschap tot onze volgende reis naar IBIZA! We zijn trots op het feit dat bij ieder uitje 95% van onze medewerkers intrinsiek gemotiveerd is om mee te gaan. Want we werken niet alleen hard samen, we maken ook graag herinneringen samen!

Foto's en video's

0-50 Werknemers