Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Web Wings

Wie zijn wij?

Web Wings is een full service online marketing bureau dat voor haar klanten een passende marketingstrategie uitwerkt en uitvoert. Welke doelstellingen je ook als bedrijf hebt, groei is wat jij wilt voor je bedrijf. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Met (online) marketing kun je dat bereiken!

Met onze specialistische kennis van diverse marketingkanelen kunnen wij jouw merk of bedrijf digitaal laten groeien. Dat doen we door verschillende combinaties in factoren, en dat zijn factoren die voor jou het verschil gaan maken. Wellicht is het soms anders dan je gewend bent, maar op basis van honderden cases en miljoenen bezoekersdata weten wij wat werkt.

Wat bieden wij?

Web Wings is een jong en dynamisch bedrijf. Dit merken niet alleen onze klanten door onze innovatieve aanpak, maar ook onze "webbies" (teamleden). Wij bieden een diverse werkplek voor medewerkers die veelal gericht is op groei en verdieping met o.a. traineeship opleidingstrajecten, terugkerende workshop voor alle teamleden, en aansporing tot persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast is Web Wings een vrij platte organisatie ondanks het steeds groter groeiende team. Op kantoor bieden wij niet alleen een plek aan voor werk en groei, maar ook voor ontspanning. Zo staat er op kantoor een pingpongtafel, voetbaltafel en is er een plek om te darten en op vrijdagmiddag een biertje te drinken.

Voor ambitieuze Webbies bieden wij daarnaast veel ruimte voor groei. Door ons snel groeiende team is er genoeg ruimte om in functie te groeien of je te verdiepen in andere onderdelen en specialismes binnen de online marketing.

Foto's en video's

0-50 Werknemers