Aantrekkelijkste werkgever

Over de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg

De Limburgse Werkgevers Vereniging is op zoek naar de aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2017.
Wij nodigen u, namens de LWV, uit om de uitdaging aan te gaan en mee te doen in de race om de titel “Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2017”.

De aantrekkelijkste Werkgever van Limburg
Het blijkt dat veel, in Limburg studerende scholieren en studenten vrijwel niet bekend zijn met Limburgse Werkgevers. Hun kennis houdt vaak op bij het logo en de bedrijfsnaam. Hierdoor zijn jongeren vaak niet op de hoogte van de enorme carrièrekansen die er voor hen liggen binnen deze bedrijven.

Mede door deze onwetendheid verlaten studenten de provincie om hun geluk in de Randstad te beproeven. Dit veroorzaakt een toekomstig tekort aan personeel en talent op zowel MBO-, HBO- en WO-niveau.

Om deze reden zet de LWV zich breed in, in het belang van de Limburgse werkgevers, jong talent te laten zien wat voor prachtige bedrijven en carrièrekansen er in Limburg zijn.

Over de verkiezing
Één van de vele door de LWV ingezette tools is de verkiezing de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Deze verkiezing is onderdeel van het project Limburg Magnet, ook geïnitieerd door de LWV.

Limburg Magnet heeft als doel het binden, boeien en benutten van getalenteerde jongeren voor Limburg.
Het project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Keyport 2020 en Limburg Economic Development.Meedoen is belangrijker dan winnen
De LWV nodigt alle werkgevers in Limburg uit om deel te nemen aan deze verkiezing. Uiteraard is deelname kosteloos. Het is een unieke manier om uw bedrijf te presenteren aan ‘studerend Limburg’ en in contact te komen met getalenteerde jongeren.

Gedurende deze verkiezing kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete werkgever.

Er zijn twee categorieën: klein/middenbedrijf en grootbedrijf. Bent u op zoek naar informatie of wilt u uw bedrijf aanmelden voor de verkiezing? Ga dan nu naar www.aantrekkelijkstewerkgever.nl


Contact:
Jos Meessen Secretaris Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV)
T: 0475 352625
M: meessen@lwv.nl
W: www.aantrekkelijkstewerkgever.nl & www.brainport2020career.nl