De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Heerlen

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Cadac Group?

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Met onze ervaren en scherpe consultants, onnavolgbare ontwikkelaars en de krachtige software-oplossingen, zorgen we ervoor dat u klaar bent voor een nieuwe digitale wereld waarin u alles kunt maken. We leiden uw medewerkers op en stellen onze specialisten beschikbaar om u verder te helpen. Maar in alles wat we doen, staat voorop dat we uw organisatie in staat stellen de ideale digitale agenda te ontwikkelen en te realiseren. 

Lees verder op https://www.cadac.com/over-cadac-group/

Wat maakt ons uniek?

Een cultuur die je alle ruimte biedt voor groei.

Enabling digital. Dat is onze belofte aan de klanten en daar ligt een bijzondere cultuur binnen Cadac aan ten grondslag. Onze kernwaarden beschrijven de cultuur waarin we werken het beste.

Trustworthy omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in alles om ons heen. Smart omdat we de beste keuzes maken voor onze klanten, en sneller komen met oplossingen en waardoor we Leading zijn. Alleen door Committed te zijn, er vol voor te gaan, kunnen we dit doel bereiken.


Wat bieden wij onze mensen?

Enable yourself.
Je kunt jezelf ontwikkelen bij Europa’s beste Autodesk specialist. Bij Cadac bepaal je zelf hoe ver je komt. De beste experts in je vakgebied, gave projecten voor toonaangevende klanten en de nieuwste tools en inzichten. Maar je krijgt vooral echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een professional in jouw interessegebied. Je leert hoe het echt zit. Dat verrijkt je leven en je carrière altijd.

Video's