De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Gennep

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Essity?

Essity is een toonaangevend wereldwijd opererend hygiëne- en gezondheidsbedrijf dat persoonlijke verzorging (kinderverzorging, vrouwelijke verzorging, incontinentieproducten en medische oplossingen), consumenten- en professionele hygiëneproducten en oplossingen ontwikkelt, produceert en verkoopt. Onze visie is: Toegewijd zijn aan het verbeteren van welzijn door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. De verkoop vindt plaats in ongeveer 150 landen, waaronder vele sterke en toonaangevende merken als TENA en Tork, en andere merken waaronder Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda en Zewa.

Wat maakt ons uniek?

Om jou verder te enthousiasmeren over Essity delen we graag wat ons écht anders maakt en wat je direct ervaart als je bij ons binnenstapt: Onze cultuur Onze cultuur laat zich kenmerken door teamspirit, enthousiasme, innovatie en een persoonlijke benadering. Deze cultuur wordt gevormd door onze Zweedse identiteit en door het feit dat we gezamenlijk een aantal waarden nastreven. Lees meer over onze kernwaarden. Onze visie op talent Bij ons is iedereen een talent. We kijken naar jouw potentie en investeren in individuele wensen en behoeften. We geloven ook dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jouw ontwikkeling. Jij neemt het initiatief, wij scheppen de juiste condities en sfeer. Lees meer over opleiding en ontwikkeling

Wat bieden wij onze mensen?

Essity als werkgever Of je nu in een van de fabrieken werkt of op ons sales- en marketingkantoor in Zeist, er is een aantal zaken waarop je als medewerker van Essity per definitie kunt rekenen. Wij zijn toegewijd aan het verbeteren van welzijn door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen. Hygiëne en gezondheid vormen de kern van ons welzijn en zijn necessities (noodzakelijk) voor betere levens en onze producten en oplossingen spelen een essentiële rol bij het verbeteren van welzijn. Daarnaast is onze bedrijfsvoering gebaseerd op een duurzaam bedrijfsmodel met de focus op waarde creatie voor mensen en natuur. Ons streven aantrekkelijk te blijven Essity heeft een laag personeelsverloop. We zijn een werkgever waar mensen zich prettig voelen en gegarandeerd zijn van prima voorwaarden, maar we doen ook ons best om interessant te blijven. Door nieuwe kansen te bieden, innovatieve manieren van werken te introduceren, nóg duurzamer te ondernemen en door authentiek te zijn.