De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Amerikalaan 90, 6199 AE Maastricht-Airport

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Open Line?

Bij ons is het leuker! Hier werken mensen die er zin in hebben, zich verantwoordelijk voelen voor het werk, en lekker sociaal zijn met collega’s en plezier hebben in het werk. Trusted IT that makes you smile!

Wat maakt ons uniek?

We zijn op de eerste plaats gedreven en aardige mensen en staan voor elkaar klaar. We zijn als bedrijf innovatief en betrouwbaar met een resultaat gerichte, participatieve bedrijfscultuur. De organisatie is plat, de lijnen kort. (Klant)resultaat telt maar de weg ernaar toe is zeker zo belangrijk. Deze cultuur met onze kernwaardes moet bij je passen wil je jouw draai bij ons kunnen vinden. Onze cultuur beïnvloedt mede onze prestaties en daarmee de “performance” naar onze klanten! We zien klanten als onze partners.

Wat bieden wij onze mensen?

Werken bij Open Line betekent bezig zijn met de nieuwste technologieën en uitdagende projecten. Wij stimuleren onze mensen om het beste uit zichzelf te halen en de carrière naar een hoger niveau te brengen met uitgebreide studiefaciliteiten. We zijn een gezond en stabiel bedrijf met een gestage groei, een mooi klantportfolio en zeer herkenbaar in de markt. We kennen een gezonde balans tussen omzet, gedrevenheid en kostenbewustzijn. Uiteraard bieden we een marktconform basissalaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Foto's