De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Venlo

  • Aantal werknemers

    0-50

  • Links

Wie is De Maaspoort Theater & Events Venlo?

 De Maaspoort zorgt voor een unieke beleving, méér dan een gezellige en ontspannen avond uit. Artiesten, shows, beleving en spektakel tastbaar maken, dat is wat we doen. Puur genieten op topniveau!

Niet alleen in de theaterzalen maar ook daaromheen bij binnenkomst, in de restaurants en in de foyers. Een complete middag of avond uit; ontspanning en gezelligheid in de magische omgeving van het theater.

Wat maakt ons uniek?

De Maaspoort is de grootste theater- en congreslocatie in Noord- en Midden-Limburg en opende in 1984 haar deuren. Na de renovatie en uit¬breiding in 2013 staat in het hart van Venlo én aan de Maas een toplocatie met drie theaterzalen, vier subzalen, vier foyers, twee restaurants en een fantastisch dakterras. De afgelopen jaren heeft De Maaspoort bewezen naast een podium voor diverse topartiesten ook specialist te zijn in het organiseren van evenementen. Jaarlijks staan er zo’n 200 voorstellingen en ruim 400 evenementen op het programma. De mogelijkheden zijn ongekend veelzijdig. Van klein tot groot, voor elke gelegenheid, de juiste ruimte en sfeer.

Wat bieden wij onze mensen?

Een inspirerende plek in het hart van de stad Venlo. We zijn gastvrij, staan voor kwaliteit en willen de gast een totaal beleving geven. We bieden een veilig en plezierige werkomgeving waar een leuk en motiverend team met veel enthousiasme komt werken.

Foto's