De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Sittard

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Boels Rental?

Boels verhuurt bijna alles. Boels Rental is daarom op de eerste plaats een generalist. Maar Boels Rental heeft door de jaren heen altijd zijn best gedaan om ook gespecialiseerde eigen divisies op te richten.

Binnen Boels Rental zijn er bijvoorbeeld 10 vestigingen die zich alleen bezig houden met bouwplaatsinrichting, die volledig zijn toegelegd op alles wat met bouwliften te maken heeft of die units voor tijdelijke huisvestiging verhuren. Boels wil voor bouwbedrijven méér zijn dan een leverancier. Het streven is om de relatie uit te bouwen tot een partnerschap, waarbij de complete materieeldienst aan Boels als outsourcing-partner wordt toevertrouwd.

 

Wat maakt ons uniek?

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment.

Wat bieden wij onze mensen?

Bij Boels Rental werken inmiddels meer dan 2.850 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Kom jij de Boels-familie versterken? ‘From scratch’ beginnen in een uitvoerende functie, diverse afdelingen van de organisatie verkennen, leren van je ervaringen en geleidelijk aan doorgroeien naar een midden- of hogere managementfunctie. Menig directielid van Boels Rental is je voorgegaan. Bij Boels word je namelijk gevormd door het werk te doen, door te ontdekken en voortdurend buiten je comfortzone te opereren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat je een organisatie pas écht leert kennen en begrijpen als je persoonlijk ondervindt wat er op de werkvloer gebeurt en inzicht krijgt in de werkzaamheden van je collega’s. Het Boels Rental Young Management Program gééft je die mogelijkheid. Met dit traject willen we talenten die het potentieel, de drive en de ambitie hebben om in de toekomst een midden- of hogere managementpositie binnen ons bedrijf te bekleden, de kans bieden om deze basis te vormen. De beloning: carrièreperspectief voor de lange termijn.

Foto's