De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Valkenburg

  • Aantal werknemers

    0-50

  • Links

Wie is Bizzomate?

Bizzomate is een ambitieus, jong en snelgroeiend bedrijf. Wij ondersteunen bedrijven op strategisch niveau, met digitale transformatie, door middel van innovatieve oplossingen en methodes. We zijn de verbindende factor tussen business en IT. In plaats van het schrijven in codes, bouwen we aan applicaties die voor iedereen begrijpbaar zijn. Het stereotype IT-nerd kom je bij ons niet tegen, onze Bizzomates zijn software helden met communicatie skills.

Wij zijn trots op alle projecten die wij bij onze klanten uitvoeren. Onze klanten zijn ook onze referenties. We werken onder andere aan projecten bij de grote jongens in de advocatuur en accountancy, in de pensioenwereld en het verzekeringswezen.

Wat maakt ons uniek?

Bij de oprichting van Bizzomate, inmiddels bijna 5 jaar geleden, is niet de vraag gesteld wat voor type bedrijf zijn we, maar wat voor bedrijf willen we zijn. Het antwoord op deze vraag vormt de fundering voor het succes van Bizzomate.  De fundering is opgebouwd uit de 4 P’s: Passie, Plezier, Prestige en Professionaliteit.  Uniek onderdeel hiervan is de mogelijkheid om, tijdens je werk, 10% van je tijd aan MVO te besteden. Elke Bizzomate heeft een (of meerdere) goede doelen waar hij gemiddeld 4 uur per week actief is. Zo werken we onder andere voor Stichting Vluchtelingenwerk, Stichting Mee en Stichting Horizon in Zuid-Limburg.

Wat bieden wij onze mensen?

Bizzomate bestaat uit een hecht team, dat elkaar motiveert en inspireert. Er is veel ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar de huidige werkzaamheden gekeken, maar ook naar ambities van de medewerker.Er wordt elke dag gezellig samen geluncht met verse broodjes van de bakker. De donderdag staat bij ons ook wel bekend als de ‘Bizzo-gehaktbal-dag’ met de lekkerste gehaktballen van Limburg! En natuurlijk is er het vrijdagmiddag-biertje dat ook op andere dagen wordt genuttigd, terwijl je nog even doorwerkt omdat je net in de ‘juiste flow’ zit. Tussen het werken door, is er regelmatig tijd voor een potje tafelvoetbal waarbij je strijdt voor eeuwige roem en eer.

Foto's