De regionale stemrondes openen op 15 augustus

  • Locatie

    Geleen

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is ProfCore?

Ieder bedrijf zou zich moeten richten op datgene waar ze écht goed in is: haar core business. ProfCore is dé flexibele partner die de juiste vakmensen en specialisten in dienst heeft om deze core business te ondersteunen en bij fluctuaties flexibel samen te werken. Wij zijn de specialist in de ondersteuning, optimalisering en uitvoering van industriële productie- en logistieke processen in diverse branches: van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier.

Wat maakt ons uniek?

We zijn uniek in onze branche. Als ProfCore hebben we namelijk onze eigen procesoperators en logistieke vakmensen in dienst en opdrachtgevers profiteren van de betrokkenheid die dat oplevert. ProfCore medewerkers zijn bereid te investeren in hun eigen kennis en te investeren in uw organisatie. Dat is wat wij bedoelen met:
 
"People to accelerate your business".

Wat bieden wij onze mensen?

ProfCore is een sterk groeiend bedrijf en werkt voor grote bedrijven in Limburg en een deel van Brabant, Gelderland en Duitsland. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe procesoperators, logistieke vakmensen en elektro-, mechanische en werktuigbouwkundige technici die zich herkennen in ons DNA, het kennisniveau en de bereidheid zichzelf op voortdurende basis te ontwikkelen.

Alle ProfCore-medewerkers voldoen aan ’t ProfCore DNA: oprecht, gedreven, betrouwbaar, loyaal, afspraak is afspraak, flexibel, enthousiast, vernieuwend, oplossingsgericht, professioneel en een gezonde dosis humor.

Als ProfCore medewerker profiteer je direct van 7 zekerheden:

pusjeVast contract
pusjeGegarandeerd salaris
pusjePrettige werksfeer
pusjeOpleidingsmogelijkheden
pusjeDoorgroeimogelijkheden
pusjeMedewerker=klant
pusjeGevarieerde werkplekken

Foto's

Video's