De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Geleen

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is ProfCore?

ProfCore is een toonaangevende projectorganisatie in de procesindustrie. Dé specialist in de uitvoering van industriële productie- en logistieke processen in diverse branches: van chemie tot food, van agro tot maakindustrie. We zijn een solide organisatie, jong van geest en hebben veel plannen en ambities voor de toekomst.

We zijn werkzaam bij circa 90 opdrachtgevers in Limburg, Brabant en de Duitse grensregio NordRhein-Westfalen.

Onze opdrachtgevers ontzorgen wij door het bieden van innovatieve en flexibele oplossingen of het nu gaat om de inzet van flexibele vakmensen of om het organiseren van het hele proces. Hierdoor kan ieder bedrijf zich richten op datgene waar ze echt goed in is: haar core business.

ProfCore heeft 650 gedreven en goed opgeleide medewerkers in dienst die wij zekerheid en continuïteit in ontwikkeling bieden.

Onze opdrachtgevers ontzorgen en top werkgeverschap, dát is onze kracht.Wat maakt ons uniek?

Wij bieden onze medewerkers zekerheid en continuïteit in ontwikkeling. Dit doen we door opleidingen tot operator A,B,C en/of heftruck- en reachtruckcertificaten aan te bieden, en onze medewerkers de kans te bieden hun eigen werkplek te kiezen. Onze medewerkers zijn bij ProfCore in dienst en genieten van vele voordelen. 


Wat bieden wij onze mensen?

ProfCore biedt jou een fijne werkplek bij de gaafste projecten in jouw regio. Daarnaast kun je jezelf blijven ontwikkelen middels opleidingen tot Operator A, B en C. Ook kun je bij ons je heftruck- en reachtruckcertificaat behalen. Naast een marktconform salaris bieden we leuke extra’s zoals 28,5 verlofdagen op basis van 40 uur, een collectiviteitskorting op verzekeringen, deelname aan ons vitaliteitsprogramma Pro-Fit, sporten met korting via ODS én we hebben een actieve personeelsvereniging.  Met talloze doorgroeimogelijkheden en een contract op zak, ga jij de uitdaging aan om de beste versie van jezelf te worden.

Interesse gewekt? Kijk voor onze vacatures op www.profcorewerkt.nl

Foto's

Video's