De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Willem II Singel 25, Roermond

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Wonen Limburg?

Wonen Limburg is Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Wij zijn een woningcorporatie die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt.
Wonen Limburg beheert 25.000 woningen en maatschappelijk vastgoed in Limburg en heeft ruim 275 medewerkers. Ons hoofdkantoor staat in Roermond, daarnaast vindt u door heel Limburg buurtwinkels waar u eenvoudig terecht kunt. Zodat wij gemakkelijk tegemoet kunnen komen aan uw wensen rondom huisvesting.

Missie:
Als organisatie nemen we een duidelijke en onderscheidende positie in. Dat kan alleen door vanuit onze kernwaarden te handelen, consequent en geloofwaardig. Om ons doel te bereiken hebben we strategische thema's.
Wonen Limburg verandert en blijft in ontwikkeling. De buitenomgeving vraagt dit van ons. Wij spelen op wensen en behoeften in de maatschappij in; we werken 'van buiten naar binnen'. Samen met onze huurders, belanghebbenden en heel veel andere betrokkenen werken we aan betere buurten. Alleen door samenwerking bereiken we een prettige woonplek en leefbare omgeving voor iedereen. Wonen Limburg staat voor haar opgaves in vastgoed, maar vooral ook in niet-vastgoed.

Wat maakt ons uniek?

Wie bij Wonen Limburg werkt, werkt bij een woningcorporatie die wil dat iedereen zich er thuis voelt. Dat willen we voor onze huurders, maar óók voor onze medewerkers. Bij Wonen Limburg voel je je sneller thuis als je proactief bent en professioneel. Met een eigen mening die je opbouwend kritisch laat horen en die wij waarderen. Voel jij je al thuis op je werk?

Wat bieden wij onze mensen?

Wie bij Wonen Limburg werkt, werkt bij een woningcorporatie in ontwikkeling. Dat vraagt wat van medewerkers, maar biedt óók wat. Aan de door ons ingezette richting kun je als medewerker namelijk nadrukkelijk zelf invulling geven. Want Wonen Limburg, dat zijn wij. En jij?

Foto's