De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Frankenlaan 5, Heerlen

  • Aantal werknemers

    50-100

  • Links

Wie is Mediaan?


Mediaan is een internationaal IT en consultancy bedrijf opgericht in 1969 in Heerlen. Wij geloven dat technologie het verschil kan maken voor iedere organisatie. Ongeacht welke industrie, je loopt altijd een stap vooruit op de concurrentie.

We willen jou in staat stellen om te verbinden, inspireren en groeien door gebruik te maken van de kracht van nieuwe technologieën en slimme processen. Dit doen we vanuit onze kantoren in Heerlen, Amsterdam, Brussel, Hasselt, Düsseldorf en München.

Onze klanten kunnen op ons rekenen in de volgende 4 disciplines:

TECHNOLOGIE

Wij ontwikkelen software op maat, van complexe backend systemen tot en met mobile apps.

DATA AND INTELLIGENCE

Wij halen inzichten en intelligentie uit jouw data en bouwen voorspellende modellen om bestaande processen en applicaties te verbeteren.

IN CONTROL

We helpen organisaties om grip te krijgen op IT en begeleiden bij transities, ongeacht de complexiteit.

DIGITAL TRANSFORMATIE

Wij bedenken de concepten, designs en de technologie die nodig zijn om nieuwe digitale producten te introduceren.
Wat maakt ons uniek?

 Onze mensen behoren tot de besten in hun vak en durven elke uitdaging aan. Ze zijn gefascineerd door de mogelijkheden van de nieuwste technologieën en passen deze toe in oplossingen die het verschil maken voor onze klanten.

Wat bieden wij onze mensen?

Werken bij Mediaan betekent dat je deelneemt in spannende projecten en voortdurend bijleert. Je bent omringd door de beste collega’s en je werkt voor internationale klanten.

Foto's

Video's