De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Roermond/Venlo/Bergen

  • Aantal werknemers

    0-50

  • Links

Wie is Flynth?

Bij Flynth is het ondernemerschap voelbaar en dat inspireert. Vanuit ruim 60 vestigingen werken 1400 experts samen in ambitieuze teams. Kom bij Flynth en kies voor veelzijdig werk, met ruimte voor eigen initiatief. Zodat jij continu het beste uit jezelf kunt halen. Net zoals we ook ondernemers helpen om continuïteit en groei te creëren, nieuwe mogelijkheden te benutten. Van mkb’ers en agrariërs tot grote bedrijven en onderwijsinstellingen. 

Wat maakt ons uniek?

Een typische Flynth-professional is resultaatgericht, met oog voor kwaliteit. Onze focus: een beter bedrijfsresultaat voor de klant. Samen brengen we een schat aan ervaring mee. Onze aandelen zijn ondergebracht in een stichting. Het bestuur bestaat uit de ondernemers voor wie we werken. Je werkt dus voor jezelf, je collega’s en je klanten. De winst investeren we in ons bedrijf en in onze experts.

Wat bieden wij onze mensen?

Flynth biedt de ruimte om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
We nodigen je van harte uit om kennis te komen maken. Elk jaar lopen tientallen studenten stage op één van onze vestigingen in het land.
Flynth heeft stage- en afstudeeropdrachten voor alle vakgebieden: accountancy, audit, belastingadvies, juridisch advies en bedrijfskundig advies. Tijdens je stage maak je breed kennis met onze organisatie. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Wij bieden jou intensieve begeleiding. De duur en voorwaarden van de stage stellen we vast in overleg.

Foto's