De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Maastricht-Airport

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Engie?

ENGIE bestaat in Nederland uit ENGIE Energie, ENGIE  Services, ENGIE E&P, ENGIE Fabricom en ENGIE Laborelec.  Wij zijn het bedrijf dat voorop loopt in de energietransitie en dat, dankzij innovatieve en duurzame energieoplossingen, de energietransitie ook echt waarmaakt. Wij geven richting aan deze verandering en helpen klanten (bedrijven, instellingen en consumenten) om de stap van een fossiele naar een 100% duurzame energiehuishouding, en tevens de beweging naar decentralisatie, zo snel en zo kostenefficiënt mogelijk te maken.

Wat maakt ons uniek?

De ENGIE Groep biedt consumenten, steden en zakelijke stakeholders de meest efficiënte en innovatieve energieoplossingen, gebaseerd op haar expertise in vier belangrijke sectoren: duurzame energie, energy efficiency, kennis van en ervaring met LNG en digitale technologie.

Wat bieden wij onze mensen?

Het scheppen van ruimte voor groei op het professionele én persoonlijke vlak zien we als één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. We voelen ons bijzonder betrokken bij de ontwikkeling van talenten. Dat doen we door medewerkers te steunen in het volgen van opleidingen, te begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling en daadwerkelijk de ruimte te scheppen om door te groeien naar een andere functie. Voor iedereen die bij ons komt werken ligt een loopbaanpad open, het is aan jou of jij daar overheen gaat wandelen.
Op dit moment zijn we met name op zoek naar technisch toptalent, want onze state of the art centrales vragen om goed gekwalificeerd technisch personeel. In een professionele omgeving met uitdagende techniek en deskundige collega’s krijg je de kans om het werken in een nieuwe elektriciteitscentrale  vanaf de start mee te maken! Wij hebben jouw kennis en ervaring op het gebied van voorbereiden, plannen, begeleiden en zorgvuldig afhandelen van (onderhouds)werkzaamheden nodig.