De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Limburg

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Enexis Limburg?

Wat maakt ons uniek?

Omdat je bij Enexis inhoudelijk interessant werk doet waarvoor je ook nog eens goed wordt beloond? Omdat we vakmanschap waarderen en je stimuleren om te blijven leren? Omdat je bij Enexis echt verder kunt komen in je vak? Of misschien is het voor jou het belangrijkst om vrijheid en verantwoordelijkheid te hebben in je baan? Dat zijn al enkele goede redenen om te kiezen voor Enexis.

Wat bieden wij onze mensen?

Bij Enexis werk je elke dag mee aan een betrouwbaar gas- en elektriciteitsnetwerk, zodat er elke dag energie is in Nederland, overal waar we het nodig hebben. Bij ons werk komt veel techniek kijken, maar het draait vooral om mensen. Zonder onze ongeveer 4000 medewerkers kunnen we immers niet de service en kwaliteit leveren die onze klanten van ons verwachten. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar (V)MBO’ers, HBO’ers en WO’ers die hun ervaring, kennis en talent willen inzetten voor Enexis; van schoolverlaters die bij ons het vak willen leren tot ervaren vakmensen.

MBO
Enexis biedt MBO 3 en MBO 4 werkleertrajecten gas- en elektrotechniek aan om leerlingen op te leiden tot de beroepspraktijk van eerste monteur en technicus. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om op authentieke wijze het vak te leren op onze eigen opleidingslocaties, waar door middel van  een simulatieomgeving, uiteenlopende mogelijkheden zijn om veilig te trainen. Vervolgens nemen wij onze leerlingen mee de praktijk in van ons dagelijkse werk, het beheren en onderhouden van het energiedistributienetwerk van noord en zuid Nederland. 
HBO en WO
Ook voor hoger opgeleiden biedt Enexis interessante banen. Banen met veel uitdaging om te werken naar een duurzamere toekomst, met de energietransitie op komst. Daar hebben we innovatieve mensen voor nodig met de juiste kennis en kunde! Medewerkers kunnen zich specialiseren op een bepaald aandachtsgebied maar er is ook genoeg ruimte voor managementtalent.
Stages
Naast de begeleiding van onze ‘eigen’ leerlingen van de bedrijfsschool, biedt elke vestiging ook jaarlijks stageplekken aan voor MBO, HBO en WO studenten. Meestal wordt voor deze stages een afgebakende opdracht aangeboden voor een bepaalde leerperiode.

Vakmanschap, ontwikkeling en volop mogelijkheden
Tot slot stimuleert Enexis haar eigen medewerkers om zich gedurende de hele loopbaan te blijven ontwikkelen om duurzaam inzetbaar te blijven. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelingsbudget dat oploopt met €500 per jaar, om vrij te besteden voor eigen ontwikkeling. Medewerkers stellen elk jaar samen met de teammanager ontwikkelingsdoelen op tijdens de beoordelingssystematiek. Met behulp van persoonlijke ontwikkelingsplannen en loopbaanmogelijkheden in de breedte en diepte van de organisatie wordt mobiliteit en ontwikkeling bij Enexis erg gemotiveerd.Leren bij Enexis houdt in dat je door middel van intensieve begeleiding kunt streven naar vakmanschap in de breedste zin van het woord, in de dynamische energiesector!

Foto's

Video's