De tweede stemronde opent op 1 oktober

  • Locatie

    Sevenum

  • Aantal werknemers

    100+

  • Links

Wie is Dinissen Process Technology?

 Met meer dan 175 vaste medewerkers en een uitgebreid netwerk van agenten, opereert Dinnissen wereldwijd in de feed, food, farmacie en chemie. Altijd op zoek naar oplossingen en innovaties voor complete processen, systeem integraties of standaard producten. Ontwikkeld, getest en vervaardigd in eigen huis!

Wat maakt ons uniek?

Steeds breder, steeds hoogwaardiger en steeds internationaler. Vandaag de dag is Dinnissen toonaangevend en befaamd om haar kennis, producten en maatwerkoplossingen in de wereld van poeders, korrels en granulaten. Ontwikkeld, getest en gefabriceerd in eigen huis.
 

Wat bieden wij onze mensen?

Dinnissen toonaangevend voor toonaangevende bedrijven

Toonaangevend in de wereld van bulk solids en proces technologie voor toonaangevende bedrijven in de wereld van food, feed, farmacie en chemie. Overal ter wereld, altijd in beweging; creatief, innovatief en inspirerend. Maar ook een platte organisatie, filevrij naar je werk, “doe maar gewoon” en met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Specialisten, die leiden we zelf op

Specialisten op het gebied van proces technologie die leiden we zelf op. Dat doen we in de dagelijkse praktijk, door “learning on the job”. Eigen initiatief wordt beloond terwijl je alle vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om je te ontwikkelen in de richting die jou het beste ligt.

Foto's